Image of Lesbische Nonnen: De Stilte Verbroken

Text

Lesbische Nonnen: De Stilte Verbroken



Nonnen fascineren. Ze worden vaak beschouwd als anders en vreemd door hun soms opvallende verschijning en hun toewijding aan een heel andere wereld dan de onze.met eigen strenge wetten en voorschriften. Daarom is het kloosterleven ook zo fascinerend. Iedereen heeft zich wel eens afgevraagd hoe leven nonnen eigenlijk?Waar blijft het menselijke en ook feilbare element van de vrouwen die dag en nacht non zijn?
In dit unieke. schokkende en omthullende boek gunnen zowel uitgetreden nonnen als zij die hun geloof trouw zijn gebleven,ons een blik op hun besloten levenswijze.

Want natuurlijk, ondanks de strenge regels. ondanks de ondergeschiktheid van het individu aan de heiligste aller geloften, ondanks het verbod op zondige vriendschappen, blijft de kracht van de liefde machtiger dan de regels van de orde. Ook al is de straf die op ongehoorzaamheid staat een heel zware: uitstoting.

Enkele tientallen nonnen vertellen openhartig over de moeilijke wens die zij hebben moeten gaan om de waarheid omtrent zichzelf te ondekken. Nog nooit is zo indringend over de religieuze gemeenschap geschreven. Dit document geeft een nieuwe impuls aan de discussie over het religieuze leven en seksualiteit, zowel binnen als buiten de geloosgemeenschap.


Ketersediaan

A14608-C1A14608My LibraryTersedia

Informasi Detail

Judul Seri
-
No. Panggil
A14608
Penerbit A. W. Bruna Uitgevers B.V. : Utrecht.,
Deskripsi Fisik
11,5 x 18 cm / 304 pg
Bahasa
Belanda
ISBN/ISSN
9022981916
Klasifikasi
920 / CUR / l
Tipe Isi
-
Tipe Media
-
Tipe Pembawa
-
Edisi
-
Subjek
Info Detail Spesifik
-
Pernyataan Tanggungjawab

Versi lain/terkait

Tidak tersedia versi lain




Informasi


DETAIL CANTUMAN


Kembali ke sebelumnyaDetail XMLKutip ini