Image of Verspieders In Het Beloofde Land: Bij Gelegenheid Van Het 25-Jarig Bestaan Van Het Diocesaan Pastoraal Centrum Haarlem

Text

Verspieders In Het Beloofde Land: Bij Gelegenheid Van Het 25-Jarig Bestaan Van Het Diocesaan Pastoraal Centrum Haarlem



Dit boek verschijnt ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het Diocessan Pastoraal Centrum van het bisdom Haarlem. Het bestaat uit teksten, na een terugblik en vooruitzien, geschreven over en vanuit de werkvelden bijbelse vorming, katechese, diakonie, missie en ontwikkeling, vrouwenwerk, kerkopbouw, internationale contacten en liturgie. Elk hoofdstuk is geschreven met in het achterhoofd het verhaal uit het bijbel boek Numeri over de verspieders in het beloofde land. Uit dit land met zijn reuzen worden toch goede vruchten aangedragen: druiven, vijgen en onaanzienlijke maar zaadrijke granaatappels.
De schrijvers hebben weet van de reusachtige problemen in kerk en samenleving. Tegelijkertijd signaleren zij vruchten, maar dan wel vruchten met consequenties, of misschien dragen zij alleen maar wat zaad aan dat zij hebben meegekregen in hun vormings- en toerustingswerk in het bisdom Haarlem. Het team van het DPC-Haarlem wil graag iedereen die als professional of als vrijwilliger actief is in de kerk laten delen in deze vruchten, opdat opnieuw gezaaid en op den duur geoogst gaat worden. Omwille van een leefbare, warme, hartelijke kerk; een kerk die meebouwt aan een rechtvaardige wereld vol vrede en hellwording van Gods schepping.


Ketersediaan

A16128-C1A16128My LibraryTersedia

Informasi Detail

Judul Seri
-
No. Panggil
A16128
Penerbit Gooi & Sticht : Hilversum.,
Deskripsi Fisik
14 x 21,5 cm / 175 pg
Bahasa
Belanda
ISBN/ISSN
9030405457
Klasifikasi
253 / SCH / v
Tipe Isi
-
Tipe Media
-
Tipe Pembawa
-
Edisi
-
Subjek
Info Detail Spesifik
-
Pernyataan Tanggungjawab

Versi lain/terkait

Tidak tersedia versi lain




Informasi


DETAIL CANTUMAN


Kembali ke sebelumnyaDetail XMLKutip ini